Home1.org

Jastëkë dhe hedh 0

Hidhni jastëkë për shtrat

Hidhe jastëkë për shtrat - Mobiljet e sheshta janë me të vërtetë një lloj mobiljesh të cilat janë bërë për tu përshtatur me kufizimet e zonave të banesave dhe shtëpive më të vogla. Të gjitha këto nuk janë vetëm dy sofra ulëse ...

çfarë është një shtrat platforme 0

Farë është një shtrat platforme

Farë është një shtrati i platformës - Një dyshek sistemi është vetëm një dyshek pa ngritur shpesh mbi kofshë ose ndërtim për të siguruar dhomën e ruajtjes së sigurt ose të “thithjes”. Dyshekët e sistemit janë perfekte për ata që ...

Dyert e kabinetit të kuzhinës 0

Dyert e kabinetit të kuzhinës

Dyert e kabineteve të kuzhinës - Ata deklarojnë se shtëpia është fortesa ose është vërtet aty ku është qendra. Kjo është qasja që disa fjalë të vjetruara lëvizin, të paktën. Për shumë njerëz, ajo ...

Idetë e mobiljeve për paletë 0

Mobilje me madhësi apartamentesh

Mobilje me madhësi apartamentesh - Shumë mobilje përbëhen nga lëndë drusore si rezultat i qëndrueshmërisë, cilësisë artistike dhe është gjithashtu shumë e thjeshtë për tu prerë në çdo kontur. Por, është gjithashtu një natyrë ...

Idetë e dhomës së ndenjes 0

Idetë e dhomës së ndenjes

Dita e sallës së përparme që është kaq zyrtare tani ka mbaruar. Shtëpitë në ditët tona në kohën tonë moderne janë duke përdorur hapësirat në dispozicion në dhomën e ndenjes dhe duke përqafuar jetesën joformale ...

0

Mjedisi Monsoon

Mjedisi monsoz mund të gjendet në Bangladesh, Indi, Tajlandë, Filipine, Afrikën Jugperëndimore, Guiana Franceze dhe Brazili juglindor. Stacionet e vendosura në klimën monsoon përjetojnë reshje të bollshme si kjo e stacioneve ekuatoriale të klimës ...

Rregullimi i mobiljeve 0

Si për të pikturuar mobiljet

Si do ta ndryshoni kondicionin e pajisjeve tuaja në një të përshtatshme, qetësuese dhe duke kërkuar vetëm lebensraum? Me tendencën aktuale për të lindur zona dhe dhoma më të vogla, ata njerëz që banojnë në pak ...

0

Tubat e nxehtë të përdorur për shitje

Nëse jeni duke kërkuar për Tuba të Përdorur të Nxehtë për shitje me mbulim garancie, ose dëshironi të merrni një vaskë të nxehtë është më e madhe, atëherë vaskë e nxehtë ne kemi të drejtë për ju. Në qoftë se ju jeni...

shtrat ikea me përmasa të plota 0

Sa e madhe është një shtrat i plotë

Sa e madhe është një shtrat i plotë - A jeni ushqyer me pushimin irritues? Në rast se jeni ju, ndoshta duhet të kërkoni një dyshek shumë më të mirë. Shumë njerëz kanë pa gjumë ...

vendosur dhomë gjumi mbreti 0

Set i dhomës së gjumit për madhësinë e mbretit

Do të gjeni modele të shumta të krevateve me madhësi mbreti që gjenden pothuajse në çdo stil dhe paraqitje, ngjyra, si dhe materiale që mund t’i vizatoni. Numri më i famshëm i grupeve të shtretërve përbëjnë shtatë gjërat me madhësi mbretërore ...

0

Si të dekoroj një apartament

Shumë individë nuk bëjnë telashe. Shumë pronarë të shtëpive thjesht nuk mund të shqetësohen për të shkuar vetë i japin asaj gjithë asaj pune shtesë, sepse bodrumi apo bodrumi nuk është dhomë e ftuar vizitorët ...

Ngjyrat e bojrave të murit 0

Si për të pikturuar një mur

Merrni parasysh teknikat dekorative të pikturës në mur për të shndërruar një dhomë interesante dhe monotone në një vend komod dhe tërheqës. Këto teknika të pikturimit përmbajnë zvarritje, përkulje, stenciling dhe vulosje.

Ngjyrat e Ngjyrave të shkumës 0

Skemat e ngjyrave të ngjyrave

Skemat e Ngjyrave të Bojrave - Koleksioni i fryrë nga mendja i emrave të tyre të shoqëruar, si dhe zgjedhjet e ngjyrave janë të përshtatshme për të siguruar një situatë te një pronar i shtëpisë nga frika Chromo - stresi i ngjyrave. Si do të...